Zsákovics Réka

Miért szeretsz itt dolgozni?

Azért, mert itt egy igazi csapatban dolgozhatunk. Nem főnökeink, hanem vezetőink vannak, akik értékelik és megbecsülik a munkánkat és mindenben segítenek nekünk, hogy sikeresek lehessünk. A Zepternek a termékei is nagyon jók, ezekkel sokak életminőségén tudunk javítani. Végül, de nem utolsó sorban azt is fontos kiemelni, hogy a Zepternél átlagon felüli jövedelemre tehetünk szert. Én is nagyon sok mindent köszönhetek ennek a cégnek!

Mi volt a legnagyobb félelmed, mielőtt ide jöttél dolgozni?

10 éve jöttem a Zepterhez, ez az első munkahelyem. Logisztikusként végeztem, sosem tanultam értékesítést, így tartottam tőle, hogy sikerül-e megállnom a helyem. De úgy gondolom, hogy sikerült és a legjobb helyen vagyok.

Mi a mottód?

Nincs különösképpen mottóm, talán annyi, hogy: Mindig csak pozitívan! Sose adjuk fel!

Én rengeteget tanultam az évek alatt a Zeptertől, a pozitív gondolkodásról és a kitartásról. Ha az ember igazán szeretne valamit, akkor tűzzön ki egy célt és addig ne adja fel, amíg azt meg nem valósítja!  

Mit üzensz azoknak, akik most ismerkednek velünk, többet akarnak a mostani helyzetüknél, de vannak még kétségeik, esetleg bizonytalanok még?

Azt üzenném, hogy vágjanak bele! A Zepter egy olyan lehetőség, ahol az ember meg tudja valósítani önmagát és olyan keresetre tehet szert, amivel elérheti a céljait, legyen az egy lakás/ház, egy új autó vagy egy utazás.