Karrierút

Hyperz munkakörök, kezdeti feladatok, pozíciók és karrierút

Back Office Assistant (irodai asszisztens)

Személyed az első pillanattól kiemelten fontos számunkra, hisz Te lépsz kapcsolatba először leendő ügyfeleinkkel.

Ebben a pozícióban leginkább a háttérfolyamatokban tevékenykedsz, mégis napi szinten kapcsolatban leszel vállalatunk értékesítési osztályával, illetve első számú segítőddel, közvetlen vezetőddel.

Feladataid: szervezés, előkészítés, adminisztráció, törzsvásárlói hűség kártyák regisztrációja, képzéseken való részvétel, jelentések stb. Ebben a feladatkörben nem találkozol személyesen ügyfelekkel.

Business Assistant

Sikeres különbözeti vizsga után a cég ideális működését biztosító kereskedelmi csapatunk meghatározóan fontos részévé válsz!

Az irodai asszisztens feladatkörök kiegészülnek néhány további tevékenységgel:

A sales team munkájának előkészítése, üzleti ajánlatok összeállítása, a vevői megrendelések és hozzájutási ajánlatok előkészítése, nyomon követése, megrendelések rögzítése stb.

Hogy vállalati ranglétránkon a pozíciók között lépkedsz-e, a döntés természetesen a Tied, de bármit választasz, mi biztosítunk Téged arról, hogy maximálisan támogatni fogunk utadon!

Sales gyakornok

Az ország jelenleg legeredményesebben dolgozó, több száz főből álló értékesítési csapatához bekerülve a Business Assistant feladatköröd megtartása mellett elsajátíthatod a sales – tehát az értékesítés – alapjait.

Munkád megkezdése után akár már 6-8 héttel kipróbálhatod magad a kereskedelem lüktető és izgalmas világában! A már jól megszokott feladataid mellett napi tevékenységed tovább színesedik! Feladatod elsősorban a 2.000 m2-en elterülő budapesti székházunkba ellátogató, illetve a 17 More Than Store üzlethelyiségünk valamelyikébe érkező ügyfeleinkkel történő üzleti tárgyalások figyelemmel követése. Emellett a feladataid közé tartozik a finanszírozási ajánlatok elsajátítása, a megbeszélések adminisztratív támogatása, valamint a precíz és önálló részfolyamatok elsajátítása.

Sales Representative

Ha szereted a kihívásokat és szívesen megmérettetnéd magad egy számodra ma még idegen területen, ne habozz!

10-12 hetes munkavégzésed alatt számos olyan ismeretanyagra és képességre teszel szert, amelyek segítségével akár már önállóan is lebonyolíthatsz egy négyszemközti megbeszélést ügyfeleinkkel. A Hyperz egyedi termékportfóliójának és kedvező ajánlatainak köszönhetően Te is hamar megtapasztalod – személyes sikered nem marad el! Szakmai tréningek, továbbképzések, exkluzív kiállításokon és programokon való részvétel várnak Rád!    

Executive Senior Sales Manager

A Hyperz karriered egyik legfontosabb állomása... Ez az a pillanat, amikor már nem csak személyes sikereidért felelsz, a tét ennél jóval nagyobb!

Ebben a pozícióban egy 2-3 fős csapat menedzsereként érkezel meg reggelente munkahelyedre. Ilyenkor közvetlen kollégáid sikere még fontosabbá válik személyes eredményednél és ekkor érted meg igazán, miről is szól a Hyperz!

A Hyperznél az eredményeidnek és fejlődésednek csak a képzeleted szabhat határt! Szabadságod, egyéniséged és úttörő ötleteid megtartása mellett számos további pozíciót érhetsz el vállalatunknál. Dolgozhatsz divízióvezetőként, személyes szorgalmaddal, alázatoddal és a mi iránymutatásunkkal 1-2 éven belül vezethetsz akár teljes régiókat is! Ám ha a HR és a toborzás, vagy éppen szakelőadások megtartása, esetleg szakmai kiállításokon való aktív hostess jellegű tevékenység a Te tereped, nálunk akkor is megtalálod számításod!

Ne késlekedj, jelentkezz még ma hozzánk – hisz tudod…

Ne maradj a szürkeségben, próbáld ki színesben!

Ne késlekedj, jelentkezz még ma hozzánk – hisz tudod…

Ne maradj a szürkeségben, próbáld ki színesben!