Megszervezésre került az #1 Hyperz MeetUp az A38 hajón. Egy este, ahol megtudhattad, milyen a jó influencer marketing, hogyan öltözhetsz stílusosan és miért érdemes a HYPerZ közösséghez tartozni.

„Remek érzés jelen lenni egy új brand születésénél, részese lenni egy olyan közösségnek, amit láthatóan olyan fiatal és fiatalos emberek alkotnak, akik élvezik a munkájukat, és osztoznak egymás sikerében.
Ez sokkal több mint munkahely, a közösségen van a hangsúly, amelynek tagjai valóban európai életet élnek és most betekintést engednek a világukba.
Az A38 hajón rendezett #1 Hyperz MeetUp-on a Hyperz alapítói bemutatták a küldetésüket, a szakmájukat, a lehetőségeiket, sőt még az előttük álló kihívásokba is betekintést engedtek. Fiatal munkatársaik a legújabb termékről, a Tesla LightWear szemüvegről és az abban rejlő határtalan lehetőségekről beszéltek. Megtudhattuk a „titkot”, amely a bejárat előtt parkoló exkluzív autókhoz kapcsolódik, majd Berki Krisztián olimpiai bajnok a célokról, a kitartásról, a sikerekről és kudarcokról tartott motiváló előadást.
A MeetUp szakmai részének végén pedig a lelkes közönség választ kapott arra, hogyan érvényesülhet a digitális világban, legyen szó a trendi megjelenésről, a profi fotókról vagy a napjainkban oly divatos influencerré válásról.
A kellemes légkörű szakmai rész után egy finom bor társaságában lehetőség nyílt arra, hogy kötetlen beszélgetés keretében ismerkedjenek a vállalat kollégái és a meghívott vendégek, majd a csapat bekapcsolódott az A38 hajó fergeteges Los Santos bulijába is. Fiatalokhoz méltó módon, jó hangulatban zártuk az éjszakát.