Egy rövid összeállítás a #2 Hyperz MeetUp-ról, ahol egy közel 1000 nm-es VR központban mutatkoztunk be, válaszoltunk meg minden kérdést az érdeklődők számára és töltöttünk együtt egy fantasztikus estét!

Képzelj el egy eseményt, ahol egy pörgős szakmai rész keretében megismerheted vadonatúj brandünket, céljainkat és kihívásainkat, miközben fantasztikus, hozzád hasonló emberekkel találkozhatsz… Ez volt a #2 Hyperz MeetUp, amiről egy exkluzív élménybeszámoló is készült

„Elképesztően jó volt a Hyperz MeetUp, nem is számítottam arra, hogy ennyire jó buli lesz. Az este már a megérkezéskor különlegesnek ígérkezett, exkluzív körülmények fogadták a vendégeket, és az is biztos, hogy a Hyperz a legjobban öltözött munkahelyek egyike.
Számomra Ambrus Krisztián előadása volt feledhetetlen, aki nemcsak a Hyperz mindennapjaiba nyújtott bepillantást, hanem egy olyan motivációs és személyes jellegű beszédet mondott, ami többeket is megríkatott a teremben. Nagyon érdekes volt azt hallgatni, hogyan tudja egy ilyen közösség megváltoztatni valakinek az életét, és hogyan tud valaki a szegénységből és zsákcipeléstől eljutni odáig, hogy évi harmincmillió forintot keres és Porschéval jár.
Persze mindegyik előadás izgalmas volt, és jól bemutatták a Hyperz működését, teljes körű tájékoztatást kaptunk arról, hogy miről is szól a Hyperz. A találkozó nagyon jól átadta azt, hogy milyen kivételes lehetőséget jelent a Hyperz azoknak, akik egy igazi, jövőbe tartó közösségbe szeretnének tartozni.
Még ki kell emelnem Berki Krisztián olimpiai bajnok szereplését is. Nagyon lelkesítő volt hallgatni, hogyan találja meg a saját motivációját egy olyan ember, aki már minden sikert elért a saját területén.
Az előadások után mindenkinek lehetősége volt kipróbálni a VR-játékokat, hiszen nem véletlenül voltunk az ország legnagyobb virtuális valóság-élménycentrumában, a VR Galaxy-ban. Ebből persze hatalmas buli kerekedett. Nagyon jó élmény volt az este, megismerhettem egy innovatív és újszerű munkahely lehetőségét, és bebizonyosodott, hogy a Hyperz tényleg a jövő közösségét építi.”