Petneházi Eszter

Miért szeretsz itt dolgozni?

Fantasztikus érzés egy olyan munkahelyen dolgozni, ahol nap mint nap sikereket érhetek el! Ez az öröm, ami megfizethetetlen számomra! Mindig tudtam, éreztem, hogy többre vagyok hivatott attól, hogy egy pult mögött álljak vagy felszolgáljak.

Tökéletesen megtaláltam a Zepterben azt a lehetőséget, hogy előrébb jussak az életemben, ráadásul mindezt úgy tehetem meg, hogy eközben jót teszek és segítek mások életén.

Nagyon fontos számomra, hogy legyen egy célja annak, amit csinálok és ettől nemesebb cél nincs, minthogy segítek jobbá tenni mások életét.

Mi volt a legnagyobb félelmed, mielőtt ide jöttél dolgozni?

Sajnos erre nem tudok válaszolni, mivel zéró félelem volt bennem azután, hogy elkezdtem meghallgatni az állástájékoztatót! Csak egy érzés fogott el; Nekem itt a helyem!

Mi a mottód?

Ne félj cselekedni! A baj akkor kezdődik, ha hibázol és lent maradsz. Bárki, aki lent marad, veszített. A nyertesek hibáznak, majd felállnak. Engedd el a félelmeidet és adj bele mindent, amid van!

Mit üzensz azoknak, akik most ismerkednek velünk, többet akarnak a mostani helyzetüknél, de vannak még kétségeik, esetleg bizonytalanok még?

Azt üzennem azoknak, akik még gondolkodnak, hogy NE TEGYÉK, mert minden nappal eggyel távolabb kerülnek egy fantasztikus világtól, egy lehetőségtől.

Saját magukkal tesznek rosszat, minél több ideig várnak, hogy belekezdjenek-e vagy sem!

Nekem életem legjobb döntése volt, hogy átléptem a Zepter küszöbét és biztos vagyok benne, ha nekem sikerült, akkor másnak is fog!

Tőlünk minden segítséget megkapnak, ahogyan én is megkaptam! Hiszen senki sem úgy születik, hogy tudja a szakmája fortélyait. De itt, egy szuper közösségben segítünk mindenkinek a vágyait, álmait megvalósítani!

Csak egyet kell tenni hozzá: a fókuszt sosem szabad elveszítenünk arról a dologról, amit igazán szeretnénk elérni!