Körmendy Lilla

Miért szeretsz itt dolgozni?

Ebben a rohanó világban egyrészt a kötetlen munkaidő az, ami a leginkább megfizethetetlen számomra, másrészt pedig az, hogy a Zepternél nem létezik a klasszikus főnök-beosztott viszony. Harmadsorban jó érzéssel tölt el, hogy olyan prémium kategóriás termékeket tudok az ügyfeleim körében kiajánlani, amelyek az egészségüket szolgálják, s ezáltal egy magasabb életminőséget is tudnak a részükre biztosítani.

Mi volt a legnagyobb félelmed, mielőtt ide jöttél dolgozni?

Elsősorban a megszokott, havi fix bér hiánya. Ettől mindenki hajlamos megtorpanni. Jutalékért dolgozni kihívás, de a mi rendszerünk átlátható és kiszámítható, a különböző nyereményjátékok pedig igazán motiválóak tudnak lenni hónapról hónapra.

Mit üzensz azoknak, akik most ismerkednek velünk, többet akarnak a mostani helyzetüknél, de vannak még kétségeik, esetleg bizonytalanok még?

Azt üzenem, hogy mindenképp próbálják ki magukat, hiszen, ha az esélyét sem adják meg a változásnak, úgy biztos, hogy ugyanott fognak tartani 1 év múlva is. Hozd meg a döntést, élj a lehetőséggel, kezdj el nálunk dolgozni és biztos vagyok benne, hogy a menedzsered soha nem fogja elengedni a kezedet. Légy motivált, kitartó és céltudatos!

Mi a mottód?

Ragadd meg a lehetőséget és élvezd azt, hogy milyen a világ színesben!