Bartos Gábor

Miért szeretsz itt dolgozni?

Szomorú azt látni, hogy a legtöbb ember csak eltölti az idejét a munkahelyén és alig várja, hogy lejárjon a munkaideje. Kényszerből járnak be dolgozni, szomorúan, félelmekkel telve, problémák között. Azért szeretek itt dolgozni, mert egy olyan cég mellé tettem le a voksom, ami nemcsak a megélhetésre ad lehetőséget és a kötelező számlák kifizetésére, hanem nap mint nap lehetőséget biztosít arra is, hogy elérhessem az életben kitűzött céljaimat, legyen szó személyes jellembeli fejlődésről, élményekről vagy karriercélokról. Szeretem, hogy folyamatosan egy pozitív közegben dolgozhatom, ahol az emberek felelősséget vállalnak az eredményeikért és támogatják egymást.

Mi volt a legnagyobb félelmed, mielőtt ide jöttél dolgozni?

Magammal kapcsolatban nem volt félelmem, nagyon szilárd elhatározással érkeztem és nem hagytam, hogy bárki véleménye is eltérítsen ettől. Soha nem szerettem pletykákra és mások véleményére alapozni semmit, azt gondoltam majd én megtapasztalom milyen is itt dolgozni. Azt gondoltam, ha más képes volt megtanulni, akkor nekem is menni fog.

Mi a mottód?

Vedd komolyan, amit csinálsz és ha felelősséget érzel iránta, jól fogod csinálni.

Mit üzensz azoknak, akik most ismerkednek velünk, többet akarnak a mostani helyzetüknél, de vannak még kétségeik, esetleg bizonytalanok még?

A bizonytalanság azt hiszem eleinte természetes, hiszen egy ismeretlen terület mindig félelemmel tölti el az embert. Azt javaslom, hogy először is kötelezze el magát abban, hogy szeretne profivá válni ebben a szakmában, azután adjon magának időt, hogy ezt megvalósítsa. Nálunk a legjobbaktól tudja mindenki megtanulni az ehhez szükséges készségeket, de ehhez fontos, hogy alázattal rendelkezzen, és tanítható legyen. Ahogy sebész sem egyik napról a másikra lesz valaki, úgy ebben a szakmában is lépésről lépésre válunk egyre jobbá. Tegye meg az első lépést, és a sikerhez szükséges eszközöket útközben átadjuk neki.