Kérdő Ágnes

Miért szeretsz itt dolgozni?

Azért szeretek itt dolgozni, mert minden nap sok ember életét és egészségét tesszük jobbá! Ha idejössz dolgozni, akkor az egészség nagykövete lehetsz!

Mi volt a legnagyobb félelmed, mielőtt ide jöttél dolgozni?

A legjobban attól féltem, hogy honnan lesznek vevőim és hogy nem fogok tudni eladni. Azonban azt tapasztaltam, hogy a folyamatos munkával sosem fogy ki a vevők köre, az értékesítés pedig egy szakma, ami tanulható és ma a legjobban fizetett szakmák között van!

Mit üzensz azoknak, akik most ismerkednek velünk, többet akarnak a mostani helyzetüknél, de vannak még kétségeik, esetleg bizonytalanok még?

Vágj bele, nincs kockázat! Ha vannak vágyaid, ha többet akarsz, mint az átlag és hajlandó vagy tenni érte, akkor itt a helyed. Ha itt megállod a helyed, akkor mindenütt megállod a helyed az életben és nincs olyan, hogy lehetetlen! „Tedd, amitől félsz és félelmed halála biztosra vehető!”

Mi a mottód?

A siker nem egy véletlen, az emberek nem sikeresnek születnek! Azért lesznek sikeresek, mert szokásukká válik, hogy olyan dolgokat tegyenek, amelyeket a sikertelenek nem szeretnek megtenni. Az ilyesmit a sikeresek sem mindig élvezik, de mégis megteszik!